+377 44 152 263     +355 67 410 90 97      +39 3807 492  819

Udhëtime të Rregullta

Vikend në Matka

Çdo te shtune dhe të diele udhëtime të rregullta Vikend në Matka Orari i nisjeve Prizren 07:00 Rezervo tani Shperndaje Facebook Skype WhatsApp Twitter Email Telegram

Vikend ne valbone

Vikend në Valbonë

Çdo te shtune dhe të diele udhëtime të rregullta nga Prizreni në Valbonë Orari i nisjeve Prizren 07:00 Rezervo tani Shperndaje Facebook Skype WhatsApp Twitter Email

Kosovë – Itali

Çdo te shtune udhëtime të rregullta nga Kosova në Itali Nisjet Kukës 15:30 Durrës 19:00 Bari 10:30 Foggia 13:30 Pescara 14:40 Sulmona 15:30 Avezzano 16:30 Roma 18:00 Orte 19:00 Siena 20:40   Rezervo tani