+377 44 152 263     +355 67 410 90 97      +39 3807 492  819

Çdo te shtune dhe të diele udhëtime të rregullta nga Prizreni në Valbonë

Orari i nisjeve
  • Prizren 07:00

Rezervo taniShperndaje

Facebook
Skype
WhatsApp
Twitter
Email
Telegram
43