+377 44 152 263     +355 67 410 90 97      +39 3807 492  819

Ndërto gjurmë duke udhëtuar

Halimaj Reisen mbanë linjën e rregullt qdo ditë Prizren – Durrës – Prizren , si dhe linjën e rregullt qdo të Shtune dhe të Diele Kosovë – Itali – Kosovë duke kaluar në qytetet si Bari, Pescara, Sulmona, Avezzano, Roma, Siena. 

Udhëtoni me Ne që të leni gjurmë duke udhëtuar.

Play Video

Shërbimet

Transport Nderkombetar i udhetarve

Linja te rregullta

Aranzhmane Turistike

Udhetime Grupore dhe individual

Rezervime me Traget

Shërbime tjera sipas kërkesave tuaja

Të njohur për

Shpejtësi

Siguri

Kualitet